Schoolreisje groep 1,2 en 3

Op donderdag 16 juni vertrokken de kinderen van groep 1,2 en 3 samen met juf Annemarie, juf Riekje, juf Kiki en juf Annegeert naar Eibergen. Het was nog even afwachten wat voor weer het zou worden, regen, onweer, bewolkt... Wat een geluk, de zon scheen de hele dag!

We waren er al vroeg, rond 9.30 uur. Het lukte de kinderen nog net om de tassen en jassen weg te zetten.. ze konden niet wachten met spelen! Ze speelden een hele poos binnen en kregen ondertussen wat drinken en wat lekkers. Om 12.00 uur kregen we patat, dit hebben we buiten opgegeten. Pas toen kwam er een andere groep binnen, oudere kinderen, dus zijn we buiten gaan spelen.

Schommelen, springen, met water spelen, een kabelbaan... een weg zoeken in het doolhof en langs de dieren. Er waren jonge struisvogels...wat schattig! Hoe leuk het buiten ook was, binnen spelen vonden ze erg leuk. Wat een enge glijbanen waren er! Er durfden toch echt een boel kinderen van af!

Alle kinderen hebben zich vermaakt, het was een heerlijke dag. De terugweg verliep helaas iets minder soepel... Voor ons was een ongeluk gebeurd en we konden er niet langs. Daardoor waren we pas om 15.25 uur thuis, en natuurlijk was de bus leeg bij aankomst... Grapje!

de foto's vindt u hier