Inschrijving leerlingen

U kunt uw kind op elk moment inschrijven!

Aanmelding

U kunt uw kind aanmelden op De Salto door een afspraak te maken met de directeur, Mieke van Waas, tel. 0548-541560 of directeur@obsdesalto.nl

Gesprek met de directeur

De directeur vindt het belangrijk om alle ouders en hun kind(eren) persoonlijk te ontmoeten. Tijdens het gesprek met de directeur krijgt u informatie, kunt u vragen stellen, krijgt u een rondleiding door de school en kan uw kind worden ingeschreven op De Salto.

Open dag

Elk jaar organiseren wij in de maand januari een Open dag. U bent dan van harte welkom om de school te bekijken en te zien hoe er wordt lesgegeven. De datum wordt aan het begin van elk schooljaar bekend gemaakt.

Op andere momenten in het jaar kunt u ook altijd komen kijken. Maak dan eerst een afspraak met ons.

Inschrijfformulier De Salto

Protocol instroom-doorstroom-uitstroom