Ouderraad

De Ouderraad organiseert allerlei feesten, zoals Sinterklaas, Kerst, Verkleedfeest, Pasen, Avondvierdaagse, Parkgebouw en Eindfeest.
De OR is bereikbaar via e-mail: or@obsdesalto.nl

Ouderraadsleden

Zeynep Bahar,Marjolijn Biezemaat, Tamara Brinks, Figen Ciloglu, Emine Darilmaz, Irma de Groot, Neslihan Katirci, Ilona Nijland, Firdes Türkmen en Petra de Vos

Ouderbijdrage en schoolreisgeld
Elk jaar wordt er van de ouders een vrijwillige ouderbijdrage van € 23,00 gevraagd, om de activiteiten en feesten, die de Ouderraad organiseert voor de kinderen, te bekostigen. Ook gaan de kinderen elk jaar met hun groep op schoolreis, waarvoor schoolreisgeld betaald moet worden.
Voor de betaling van de ouderbijdrage en het schoolreisgeld ontvangt u in november een brief van de directie. U kunt het bedrag storten op rekeningnummer NL23 RABO 013 42 53 655 t.n.v. Stichting Vrienden van.

Schoolreisgeld

Groep 1 t/m 4: kosten € 30,00 Doel: met de bus naar speel- of dierentuin